ZORGELOOS OP WEG                                                                              

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan of vouwwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden kampeermiddel ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw kampeermiddel kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw voertuig minimaal eens in de twee jaar bij een BOVAG-caravanbedrijf.

Wat is de Bovag onderhoudsbeurt?

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw kampeermiddel. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de controle van de gasinstallatie. Gasslangen mogen niet te oud zijn, want dan worden ze droog en poreus. Levensgevaarlijk. Daarnaast is er aandacht voor ruim 60 andere onderhouds- en controlepunten.

Bewijs van goed onderhoud

De conditie van uw caravan wordt weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker.

Garantie

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een zeer complete beurt voor uw caravan of vouwwagen, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. En uiteraard krijgt u BOVAG reparatiegarantie van drie maanden. Niet voor niets is de BOVAG Onderhoudsbeurt het meest verkochte product in de branche: per jaar worden er 65.000 BOVAG-beurten uitgevoerd.

In de meeste gevallen volstaat het om het kampeermiddel eens in de twee jaar naar uw BOVAG-bedrijf te brengen voor deze beurt. Afgezien van reparaties, natuurlijk: als er iets kapot gaat op vakantie, kunt u dat het beste meteen na afloop laten maken. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw caravan in topconditie verkeert. Zodat u veilig op vakantie kunt. Wel zo prettig.

 

Kosten zomer Kosten winter
Onderhoudsbeurt € 200,- 180,-
Onderstelbeurt € 160,- 140,-
Vouwwagen € 140,- 120,-

Vonks Caravanstalling                                           logo_bovag_liggend_fc