Self Service Stalling2018-09-18T10:30:16+00:00

Self Service Stalling

Vonk Caravanstalling biedt medio 2018 self service stalling aan. Het oude systeem, waarbij het personeel van Vonk de voertuigen voor u klaarzet, blijft gewoon bestaan. Daarnaast zullen wij echter extra stallingruimte die vanaf 2018 beschikbaar komt gaan invullen met self service stalling. Wat betreft deze nieuwe manier van stallen bieden wij de volgende huur opties aan:

Opties self service

Ultra Luxe Camper

999per jaar
  • 8.00 x 4.50 m = 36m2 / Lengte max. 7.75m

Luxe Caravan/Camper

749per jaar
  • 6.50 x 4.00 m = 26m2 / Lengte max. 6.25m

Comfort Caravan/Camper

499per jaar
  • 6.75 x 2.60 m = 17.55m2 / Lengte max. 6.50m

Het concept:

De stallingsplaatsen die wij via self-service aanbieden zijn extra breed. De kans op schade op uw voertuig is daarom nihil. Belangrijk daarbij is dat de voertuigen niet direct naast elkaar staan maar worden gescheiden door een tussenwand. De self service stalling is beveiligd met een elektronisch hek en camerabewaking.

Omdat u beschikking heeft over een eigen box kunt uw auto of ander voertuig in de box plaatsen op het moment dat u bijvoorbeeld met uw camper op vakantie bent. Optioneel is het afsluiten van de box met een deur waardoor u de mogelijkheid heeft om ook andere spullen op te slaan die niet in uw caravan of camper passen. In uw box heeft u een eigen stroompunt en verlichting. Uiteraard blijft het mogelijk om van de mobiele bandenpomp en was-service(op aanvraag) gebruik te blijven maken. Het gebruiken van de box als werkplek is echter verboden.

Wanneer u van de self-service gebruik maakt zult u met behulp van een eigen pas de slagboom en het hek kunnen openen. Voor deze pas betaalt u € 50,- borg. Wanneer u de pas vergeet kunt u een eenmalige code krijgen. Indien u de pas kwijt bent kunnen wij voor € 50,- een nieuwe pas leveren. Alle voertuigen staan op eigen risico in de stalling. Daarom raden wij aan om de voertuigen altijd op slot te zetten (zowel deurslot als disselslot). De openingstijden van de self-service zullen als volgt zijn: Maandag t/m zondag van 07.00 – 00.00.

Voordat wij deze aankondiging algemeen bekend maken, willen wij onze huidige stallingsklanten de gelegenheid bieden een van onze beperkte self service stallingplekken te reserveren. Indien u hiervan gebruik wilt maken dient u voor 1 november 2017 een mail te sturen naar info@vonks.nl waarin u uw reservering aan ons kenbaar maakt en aangeeft van welke self service huuroptie u specifiek gebruik wenst te gaan maken. Wij zullen de beschikbaarheid van ons type plekken aanpassen op aanvraag. Deze self service stallingplaatsen zullen in tegenstelling tot onze reguliere stallingplekken alleen per jaar te reserveren zijn.

Voordelen self service:

  • Vaste eigen ruimte

  • Ruimere stallingsplaatsen

  • Onbeperkt halen en brengen

  • Ruimere openingstijden

  • Luxe faciliteiten: stroom etc.

  • De stallingbox is binnen in een grote loods

Ultra Luxe Camper box bij Vonk Caravanstalling (deze boxen zijn nu in proef)