Self Service Stalling

Vonk Caravanstalling biedt medio 2018 zelf service stalling aan. Het oude systeem, waarbij het personeel van Vonk de voertuigen voor u klaarzet, blijft gewoon bestaan. Daarnaast zullen wij echter extra stallingruimte die vanaf 2018 beschikbaar komt gaan invullen met zelf service stalling. Wat betreft deze nieuwe manier van stallen bieden wij de volgende huur opties aan:

Opties self service

Ultra Luxe Camper

999per jaar
 • 8.00 x 4.50 m = 36m2 / Lengte max. 7.75m

Luxe Caravan/Camper

749per jaar
 • 6.75 x 4.00 m = 26m2 / Lengte max. 6.50m

Comfort Caravan/Camper

499per jaar
 • 6.75 x 2.60 m = 17.55m2 / Lengte max. 6.50m

Het concept

De stallingsplaatsen die wij via zelf-service aanbieden zijn extra breed. De kans op schade op uw voertuig is daarom nihil. Belangrijk daarbij is dat de voertuigen niet direct naast elkaar staan maar worden gescheiden door een tussenwand. De zelf service stalling is beveiligd met een elektronisch hek en camerabewaking.

Omdat u beschikking heeft over een eigen box kunt uw auto of ander voertuig in de box plaatsen op het moment dat u bijvoorbeeld met uw camper op vakantie bent. Optioneel is het afsluiten van de box met een deur waardoor u de mogelijkheid heeft om ook andere spullen op te slaan die niet in uw caravan of camper passen. In uw box heeft u een eigen stroompunt en verlichting. Uiteraard blijft het mogelijk om van de mobiele bandenpomp en was-service(op aanvraag) gebruik te blijven maken. Het gebruiken van de box als werkplek is echter verboden.

Wanneer u van de zelf-service gebruik maakt zult u met behulp van een eigen pas de slagboom en het hek kunnen openen. Voor deze pas betaalt u € 50,- borg. Wanneer u de pas vergeet kunt u een eenmalige code krijgen. Indien u de pas kwijt bent kunnen wij voor € 50,- een nieuwe pas leveren. Alle voertuigen staan op eigen risico in de stalling. Daarom raden wij aan om de voertuigen altijd op slot te zetten (zowel deurslot als disselslot). De openingstijden van de zelf-service stalling zullen als volgt zijn: Maandag t/m zondag van 07.00 – 00.00.

Op dit moment is er heel veel vraag naar de zelf service boxen. Wij hebben op dit moment 19 Ultra Luxe boxen in gebruik. Wij gaan de aankomende periode (winter 2018/2019) hard werken om meer boxen te realiseren. Wij zullen eerst 8 Luxe boxen maken en volgens 12 Comfort boxen. Uiteindelijk hebben wij een capaciteit van +/- 160 boxen verdeeld over de verschillende boxmaten:

 • +/- 60x Ultra Luxe boxen (19 in gebruik en nog 13 reserveringen)
 • +/- 48x Luxe boxen (0 in gebruik en 17 reserveringen)
 • +/- 48x Comfort boxen (0 in gebruik en 14 reserveringen)

Wanneer u gebruik wilt maken van de zelf service boxen kunt u het aanmeldformulier invullen op de boxpagina die u wilt hebben. Wanneer u gewoon meer informatie wilt kunt u een mailtje sturen naar info@vonks.nl. U kunt ook even komen kijken op locatie, zodat u beter beeld heeft van de boxen.

Voordelen self service

 • Vaste eigen ruimte

 • Ruimere stallingsplaatsen

 • Onbeperkt halen en brengen

 • Ruimere openingstijden

 • Luxe faciliteiten: stroom etc.

 • De stallingbox is binnen in een grote loods

Ultra Luxe Camper box bij Vonk Caravanstalling (deze boxen zijn nu in proef)