Luxe zelf service stalling

Inschrijfformulier voor een luxe zelf service stalling.

Inschrijven
Inschrijven

Kantoortijden

September & oktober
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 08.00 – 12.00
Zondag 18.00 – 19.00 alleen terug brengen
Bekijk speciale & overige kantoortijden

Let op ons accubeleid

1. Uw voertuig en uw accu staan hier in de stalling op eigen risico.

2. Wij eisen dat u een accuschakelaar in de camper heeft waarmee wij de accu(’s) makkelijk los kunnen koppelen. Voordat u uw voertuig komt brengen willen wij graag zekerheid dat u een accuschakelaar heeft om de accu(‘s) los te koppelen. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

accuschakelaar
Het voordeel hiervan is dat uw accu niet leegloopt en u met een volle accu op vakantie gaat. Nog belangrijker is dat de kans op brand hierdoor verkleind wordt.

TIP!

Vraag bij de dealer aan waar u de accu(’s) kunt vinden en of zij voor u een schakelaar in kunnen bouwen. Indien u de camper particulier heeft gekocht kunt u dit eventueel aanvragen bij De Rooy auto’s in Bergschenhoek.

Tarieven 2019-2020

Informatie

Vonk Caravanstalling biedt sinds eind 2018 luxe zelf service stalling aan in de vorm van afgesloten boxen met een stroomvoorziening. De stallingsplaatsen die wij in de luxe zelf service stalling aanbieden zijn extra breed. De kans op schade op uw voertuig is daarom nihil. Belangrijk daarbij is dat de voertuigen niet direct naast elkaar staan maar worden gescheiden door een tussenwand. De luxe zelf service stalling is beveiligd met een elektronisch hek en camerabewaking.

Omdat u beschikking heeft over een eigen box kunt uw auto of ander voertuig in de box plaatsen op het moment dat u bijvoorbeeld met uw camper op vakantie bent. Optioneel is het afsluiten van de box met een deur waardoor u de mogelijkheid heeft om ook andere spullen op te slaan die niet in uw caravan of camper passen (kampeergerelateerd). In uw box heeft u twee stopcontacten speciaal voor het opladen van uw accu’s. De paden in de stalling zijn verlicht en werken op een sensor. Uiteraard blijft het mogelijk om van de mobiele bandenpomp en was-service(op aanvraag) gebruik te blijven maken. Het gebruiken van de box als werkplek is echter verboden.

Wanneer u van de luxe zelf service stalling gebruik maakt zult u door naar een telefoonnummer te bellen het hek kunnen openen. U wordt met uw telefoonnummer toegevoegd aan het systeem. Alle voertuigen staan op eigen risico in de stalling. Daarom raden wij aan om de voertuigen altijd op slot te zetten (zowel deurslot voor campers als disselslot voor caravans).

Op dit moment is er heel veel vraag naar de zelf service boxen. Wij hebben op dit moment 23 Ultra Luxe boxen, 8 Luxe boxen en 6 Comfort boxen in gebruik. Wij gaan de aankomende periode (zomer 2019) hard werken om meer boxen te realiseren.

LET OP! BELANGRIJK: PAST UW VOERTUIG IN EEN BOX?

Om zeker te zijn dat uw voertuig in de box past (qua draai), kunt u het beste even navragen of uw voertuig in de box past.

  • In de Ultra Luxe boxen passen voertuigen van max. 7.70m. De breedte maakt niet uit.
  • In de Luxe boxen passen voertuigen van max. 6.00m. Langer past echt niet. Daarbij dient u rekening te houden met een wielbasis van maximaal 3.70m. Indien uw wielbasis langer is, past uw voertuig niet in de Luxe box. U mag het altijd proberen, maar de kans is groot dat het niet past of heel veelt tijd kost met inparkeren.
  • In de Comfort boxen passen alleen caravans met een maximale lengte van 5.70m en een breedte van max. 2.00m. Auto’s of campers passen niet in deze box.
  • Vaste eigen ruimte
  • Ruimere stallingsplaatsen

  • Onbeperkt halen en brengen

  • Ruimere openingstijden

  • Luxe faciliteiten: stroom etc.

  • De stallingbox is binnen in een grote loods